Det känns ju TOPPEN.

Då har jag oxå fått denna jäkla inflensa - alltså inte Svininflensan. Det känns som om jag har världens jäkla vägg i halsen och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men det är ju ialf bättre nu än i morse när jag vakna.


Den efterlägntade måndagen! Idag börjar jag jobba, känns rikitgt kul! Men inte det här med halsen, då det är ett telefonjobb:S Men jag är glad att jag fick  det här jobbet och jag tror jag kommer trivas. Då kan bara hoppas att man förstår systemet oxå:) Börjar klockan 16:) När alla andra slutar, hahaha!


//Jag

Idol?

Sitter patetisk och kollar på dessa Idol-repriser. Att det finns så patetiska människor som ställer upp och som verkligen tror att dom kan sjunga. Visst, det är väl bra att människor tror på sig själv, det respekterar jag verkligen! Men när en gammal gubbe inte kan ta ett nej, då har det gått för LÅNGT. Blev sjukt irretarad när gubben som är 57 år, inte kunde ta ett nej? Då blir man brydd?

Diggar Bagges rundtur i Sverige för att hitta Idoler, för dom överskattar inte sin förmåga, utan dom blir överraskad och det är ju bra. För nästan alla har varit bra, dom bästa må jag säga!

Haha jag har alltid varit negativ till denna tävling, och jag fattar inte att serien överlever?

//Jag

RSS 2.0