I morgon i morgon:)

Jobbar jag iförsej från 8:00 till 20:30. Men har jag tur kanske jag kan gå  lite tidigare, eftersom jag ska åka HEM:D:D

Sen är det lång ledigt:) Och den 11 maj åker vi till Tallinn:) Så jäkla kul:D

Sova nu.. Trött..

//

Min förlorade _-_

"Att h*n äntligen skulle ta sitt förnuft till fånga och göra det rätta, eller man kanske inte kan kalla det rätt. Men det är som med vita lögner - dom behvös ibland.
Trodde aldrig att det var det som behövdes för att denna avskyvärda och hemska varelsen skulle kunna släppa taget. Men gjort är gjort -  och kommer aldrig åter. "

"Kommer ihåg sist jag såg dig. Det kanske inte var så länge sedan, men jag såg dig en skymt. Ville åka tillbaka och skrika, gör det enda rätta! Men jag kunde inte. Den millemeter sekunden som jag såg dig, gjorde mig varm inombords och jag ville bara krama dig. Ignorera igeln som du hade runt om kring dig."

"Att man kan hata en människa så mycket fast att man knappt har umgås med den. Känslor, man ska verkligen inte underskatta känslor. Det är det som gjorde att jag bestämde mig. För en gång skulle lyssnade jag på mina känslor och vad min mage kände. Denna typ skulle inte få komma nära mig och min familj."

"Kommer ihåg tiden innan denna ljugande och fruktansvärt jobbiga satmara med en illaluktade andedräkt. Man var bara liten, inte hade jag sett en sådan clown - med utsmetat smink och arga ögon redan då."

"Jag vill bara berätta att jag har saknat dig och är så himla glad över att du har tagit steget till ett bättre liv. Att du går tillbaka till dem som bryr sig om dig."

"Tack"

//

RSS 2.0