En dag sent.

Hade inte riktigt tid eller lust att skriva på min 20 års dag:P
Fyllde då 20 igår, och nej, det känns inge annorlunda:P Det är ju typ standard frågan när man fyller år känns de som:P
Ne dagen blev inte som jag hade tänkt mig. Jag hade en sån himla huvudvärk, så jag var tvungen att gå hem från jobbet efter en och en halv timmes jobb. Så jag låg på soffan och sov en längre stund efter att jag och hjärtat hade ätit äggmackor:)
Det blev lite firande ialf, vi käkade tårta och en godbit ialf. Så man kunde känna att man fyllde år. Senare på kvällen kom Ida och Danne förbi och åt tårta med, så det var mysigt:)
Hade varit mer som en födelsedag om mamma och pappa + co kunde ha varit här med:) Då hade tårtan ialf tagit slut, istället för att kasta den:P

Blev hemma från jobbet idag med, och jag känner att jag verkligen behövde de. Sov till 13:00 och har bara slö idag och det känns bättre, men huvudvärken kommer och går. Börjar bli nojig över att det kan vara något fel:/ Men men..

Å idag fyller världens bästa Camilla Andersson 20 oxå:) Gud vad jag saknar att vara med henne, vi som hade det så himla roligt på Litsvägen.. Önskar att det kunde vara som då, om inte bättre:) Vi får ta och bli bättre på det här nu:)

Stuvade makaroner och korv till middag:P Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig som jag säger:)

//Jag

P.s Fick presentkort på systemet av gubben min<3:)

1½ timme.

Japp, sen ska man vara vuxen.
- Man får gå på bolaget.
- Man får betala för att gå till läkare.
- Man får betala mer för allt.
- Man ska uppföra sig som vuxen.

Men jag längtar:) Det ska bli skönt. Men man känner sig ju lite gammal:P Men då kan man ju tänka att alla andra 18 åringar längtar som fan efter att bli 20 precis som det jag snart blir.:)
Hoppas inte allt för mycket av min födelsedag om man säger så. Jobbar ju till halv åtta, så det känns ju lagomt kul. Dessutom mår jag inge bra. Har sjukt ont i huvud och halsen så fort jag vaknar på morgonen.
MEN, jag har iallafall min älskling hos mig, och det gör mig så sjukt glad:) Så jag slipper vara helt ensam.

Till helgen ska jag, mina systrar och min älskade mamma vara modell för en dag:) Det ska bli hur kul som helst, kan vara skönt att bli sminkad och att man kanske blir fin på kort för en gång skull:) Det ska blir spännande!

Nej, nu måste jag sova så jag kanske blir lite bättre. Upp och jobba 10-19:30.
Ha det så gott!

P.s Hade en sjukt rolig helg med kollegorna, förutom att slutet kanske blev det ultimata. Men men..


//Jag

Ledig

Har varit ledig i dag.. Och hehe dagen började oxå bra:P Vaknade klockan 14! Jag måste ju ha varit hur trött som helst. Nog för att jag inte somnade fören typ klockan 2 i natt. Men ändå, jag brukar alltid vakna tidigt:P Eller ja "tidigt".

Blev inte så mycket gjort idag heller, har bara suttit och pratat med min älskling och så var hyresvärden Gier förbi och fyllde i silikon i sprickorna runt diskbänken. Kändes inte så kul att han kom just idag, då jag och Andreas hade tänkt tvätta och hade tvått i olika högar:P Men det får han faktiskt ta:)

I morron jobb, halv 9 till halv 9 på kvällen.. Hmm inte så pepp på de om man säger så. Tur att man ska vara med det härliga gänget:)

På lördag blire fest i Storvallen oxå:) För mig som fyller 20 och Ida som fyllde 20 i januari:) Ska bli roligt, hoppas bara att det kommer lite folk:)

Nu äre bara 5 dagar kvar, sen är man "vuxen":) Sova nu, så man orkar upp i morron:)

//Jag


Jumanji:D

Har nyss kollat på Jumanji med älskling:) Fy fan vad det var länge sen man såg den, helt sjukt ju. Hade totalt glömt bort den och jag garvade hur mycket som helst:D Älskar den filmen:)

Annars idag har jag jobbat och det har inte hänt något spec, har bara haft ont i huvvet hela dagen och känt mig allmänt slö. Inte kul. Har ju varit halvklen i typ 2 veckor, så det börjar väl att bryta ut eller något.

Pratade även med mamma förut idag, och gud vad jag saknar henne! Och då har jag bara varit i Storvallen i en natt.. Men det blir ju så när man är så tajt tillsammans med sin familj.. Att ha Andreas här gör ju ialf saken mycket bättre:)

Ledig i morron och jag har ingen aning om vad vi ska göra, men det lät väl bli att städa eller kanske en tur ner till Åre:) Men vad ska man göra där då? Har inte direkt mycket pengar kvar, så lönen är mer än välkommen.

Nu äre bara 5 dagar kvar om man räknar med att klockan är efter 12:P


Sängen blire nu:) Natti.

//Jag

<3 Dag

En dag sen kanske:P Men glad Alla Hjärtans Dag i efterskott:)
Fick en fin ros av min älskling igår, så himla söt han är:) Det är den tredje blomman jag någonsin har fått av han under fem år. :`)

Så nu är man tillbaka i storvallen igen, tillsammans med Andreas<3 Känns skönt att jobba igen när man vet att det snart är lön:P Det gör allt så mycke mer att jobba för.
Klev upp 7 i morse och sen sätta sig i bilen och åka upp. Skulle börja klockan 10, men vad gör man för en LITE längre ledighet:P Dessutom fick ju Andreas köra så då var de lungt.

Snart så, snart så:) Fyller man 20!! Det är bara en vecka kvar, ska bli så himla skönt att slippa sitta kvar i bilen när dom andra går in på bolaget. :) Hoppas att det är många som tar sig mödan att åka upp hit och gratta mig då när jag fyller år:P För jag jobbar då:( Det är ju lite trist.. Men men..

Mys med älsklingen, sen SOVA. Sjukt trött.

//Jag

Östersund

Nu har jag varit hemma i Östersund sen i torsdags kväll, sjukt skönt att jag fick byta dag så jag var ledig på fredan och jobba tisdag istället. Men det var ju mindre kul när jag skulle hem-_-

Först så är der ju typ snöstorm och man ser ingenting, var tvungen att köra typ 70 hela vägen.. Och sen när jag kommer ner i Åre, strax innan- så ser man absolut ingenting! Hur hemskt som helst! Osså möter jag en bil som Xeon extralysen, som naturligtvis är igång.. Så då såg man ABSOLUT ingenting varken före eller efter.
Med min otur den kvällen så hamnade jag ju då bakom väghyveln, så jag kör om den, och sen var jag bara tvungen att stanna till på preem och vila armar och ben, och gissa då vem som kör förbi och gör världens jävla kant där jag ska köra förbi. Jo väghyveln. Tar mig ut, kör om den.. Tamefan skulle det vara en plogbil lite längre fram dårå.. Och när jag ligger bakom den så såg man ingenting igen, och han körde ju typ 60 km/h och jag kunde ju absolut inte köra mer än 50. Gjorde så i typ i 3 mil, sen körde han av så att vi andra kom förbi- och då ligger det en lastbil bakomförmig och vill bara om. MEN sen gick resan bra heim:P Tog ju bara en 3 tim:P

Jo, igår var jag iväg och köpte en sån där Babyliss Icurl Pro 230 tror jag den hette:P Åh jävlar vad jag är nöjd med den! Det är det bäste köpet jag har gjort på länge:D

Å igår var vi iväg till Tessan och Tobbe i Lillsjöhögen och kikade på deras hus:) Riktigt mysigt:D

Ne lite "lunch" på det här så:)

//Jag

Men även!

Så jävla tufft ändå, en man kom in och skulle handla lite tobal av Ida på jobbet. Osså säger han på knackig engelska att han ska ja en kartong med marlboro 25 p. Och på norska säger dom ju kartong åt en limpa cigg. Så Ida går och hämtar en kartong, och då hejdar han henne och säger "no, no!" Så ida frågar om han menar en STOR kartong, så hon hämtar en oöppnad kartong och han bara " yes yes:)" Och hon helt förbluffad, tar betalt för det. Och det blev fan 11 tusen! Sen kom han tillbaka två gånger till och köpte mer! Så han handla cigg för 20 tusen norska kroner! KONTANT!

Så jävla härligt alltså, tycker de va stentufft ja, med tanke på att man får ta med sig en limpa per skalle över gränsen:P


//Jag

RSS 2.0