Julen.

Ja och snart är det ju jul också. Och jag är fortfarande sjuk:/ Blev det förra veckan, men det bröt inte ut riktigt förens i lördags. Då började jag snora och ha mig. På Älsklingens födelsedag. Och jag är inte bättre än:(

Som sagt i lördags så fyllde Andreas 23 år. En riktigt trevligt dag:) Han fick lite presenter och han fick en härlig kväll med härliga människor - vilket jag oxå fick:)

Jul, all denna stress inför jul. Jag förstår inte varför alla blir som galna när dom ska köpa julklappar, och alla ska hinna före alla andra. Både i köer på affärer och i trafiken. Visst jag kan förstå om folk blir som galna dagen innan eller två dagar innan, för då kanske dom precis har hunnit fått pengar och inte har haft möjlighet till att köpa julmat eller julklappar innan. Men då tycker jag att dom som har haft möjlighet att göra detta tidigare att göra det, att börja i tid.

Jag själv är klar för ett tag sen. Eller ja jag köpte den sista idag, men jag har varit klar länge:) Så nöjd:D
Det blir att fira jul i Nyby, för vi ar stängt på julafton:) Så det är grymt skönt:) Men då är jag tyvärr inte ledig på juldagen, så det blir ju inte supning inne i stan:(

Ne nu ska jag äta en skinkstut:D

//Jag

Storvallen

- Sitter i Storvallen, helt ensam.. Inte det roligate kanske, men man hinner ju med att tänka iallafall:)
Och om man säger så, är händer det mer än vad man tror här i Storvallen/Storlien:P som igår hjälpte jag en gammal kollega med att dra upp hans bil:P Vilket var ett äventyr i sig:)

Fick reda för ett par dagar sen att man har "uppgraderad" sig:P Ska nu förutom att ha hand om mejerit, ska jag ta hand om beställningarna på kollinial, frysar, mejerit och dricka. Men det är ju ett jäkla ansvar, men vi får hoppas att det kommer funka. Men efter ett par gånger så kommer det nog funka bättre:) Det är ju alltid jobbigt med nya saker i början för man inte riktigt kan det. Men jag har ett bra stöd och kommer få hjälp om jag behöver - så det är skönt:)


Saknar mina älsklingar som fan idag ialf, jag vet inte men jag är himla blödig just nu:P Saknar mina katter och min ÄLSKLING sjukt mycket. Och han fyller ju år på lördag, så jag hoppas att det blir en bra dag.

Ne nu ska jag ta och käka lite:)

Ha de på bade:P


//Jag


RSS 2.0