2 dar:O

På fredag börjar jag jobba:) Känns så himla KUL:D
Å igår var jag och min älskade upp dit och kollade hur boendet såg ut, och det är magiskt! Hur fint som helst! kommer väl aldrig att bo så fint;P

Jag kommer nog inte skriva på ett tag för internetet där uppe var tydligen inte riktigt klart med än. Men jag hoppas att det går fort:)

Det enda som kommer kännas konstigt är att jag är själv, och att det är långt hem:/ Eller långt och långt.. Ett par mil;)

Ne nu blire sängen och en massa saker att göra i morron:)

//Jag

^_^

Då blev det så att man börjar den 23 april i stället:) Känns kul:) men mindre kul om vi kommer att vara ledig sen den helgen:P Haha åka upp dagen innan man börjar, och sen jobba en dag och sedan vara ledig:) men då kan man ju bekanta sig lite med omgivningen där:)

Har hitta en kanon bra hund jag vill ta hand om:) En alaskan malamute tik som finns i Strömsund, dom söker en fodervärd åt henne, så det skulle var kanon för mig:) så får man känna på lite hur det kommer va att ha en egen hund:)

Tänkte jag skulle skriva i morron kanske:)

ne nu blire natta^_^

//Jag

p.s DOLLAR I MORRON:D:D

__

Nu är det inte alls länge kvar tills jag flyttar:) Jag flyttar in den 17 eller 18, har inte bestämt mig än.
Haha för att linus ville ha med mig och babe på en roadtrip på lördag. Så ja, men får ju se om det blir av:)

Har en förjävligt jobbig hosta, den gör att jag inte kan sova riktigt på nätterna:/ Men förhoppningsvis släpper den snart. Sjukt störigt. Inte så kul att sitta i kassa om jag har den här hostan.. man får hoppas att den går över:)


ne nu är det vara 6 dagar kvar tills man börjar:)


//jag

Den 17 onde.

Då får jag flytta in i storlien:) Nöjd som fan! Så nästa helg bär det av:D

Hahaha, so long suckers!;)

:D

Idag har jag fått reda på vad det är för boende i Storvallen:) Det är som jag har fattat de en stuga, men en bäddsoffa, tv och trinettkök:) Så jag kan nog ta med min egen säng:) Hoppas jag:) Sen är det inga probelm att skaffa hund heller:D


Glatt humör på mig nu, det end jag gruvar mig för nu är norrmännen:P Att jag inte kommer att höra vad som säger:P


//Jag

Påskhelgen -10

En helg jag kommer minnas.

14 dagar

Nu är det prick 2 veckor kvar tills jag börjar jobba. Känns sjukt kul! Klart man blir lite nervös när man tänker på det, men jag tror det kommer gå bra.
Har fortfarnde ingen aning om hur jag kommer bo, skickade ju mejl om dom kunde ordna boende, men fick till svar att de inte visste än. Så lite nervöst är ju de med.. Men ja, jag får väl bo i bilen så länge då:P

har fyndat idag oxå! :D jag köpte en stor t-shirt för 49:- som jag kommer använda som nattlinne, och ett par svarta leggings med spetskant för 79 :-:) Så jag är nöjd:)


//Jag

^^

Hade en rolig kväll igår:P Om inte händelserik om inte annat:)

Ska till Nyby idag som vi har sagt, men jag vette fan om varken jag eller Andreas är körbara, får se när vi åker i sånafall.. Vill ju inte direkt åka dit för fyllekörning...

Får se vad som händer ikväll då, om det blir lika händelserik:P

Snart börjar jag jobba,  inte långt kvar:)


//Jag

RSS 2.0