20 dagar kvar.

Då är det 20 dagar kvar tills man börjar jobba. Ett steg närmare vuxenlivet. Känns lite skrämmande men man måste ju jobba för att kunna göra något.

Haha jag har ju inte vetat hur jag ska bo eller någonting, jag vet lite mer nu ialf:P jag pratade med dom på Nabo Cash om dom kunde ordna personalboende eller om jag skulle ordna det själv, och dom sa att självklart skulle ordna boende om det behövdes, så jag vet ialf att jag har boende men inte vad för boende och vad jag kan ta med mig:P men dom skulle återkomma om mer info när dom visste, så det var lite kul att dom inte ens själva visste riktigt vad för boende eller något:P



//Jag

_--

Hemma igen på gatan i stan. Ska på tjejmässa i morron så jag säger åt alla tjejer att pallra sig dit och kika, pengarna för inträdet och fikat går till tjejerna som har ordnat de:) Ska åka någonstans för dom pengarna:) Så det tykcer ja att ni ska göra..

Har varit hemma i Nyby sen igår, och ska dit i morron oxå som det låter. Vet inte riktigt får se:P



//Jag

(Y)

Idag så mår man som man förtjänar.. Hyssat kul kväll igår med älskling linus och chrille:P Man blev ju på lyret:P
Gick hem från torvalla, är ju inte så långt, men det kändes förbannat långt ialf:P Men vi kom ju hem till slut:)

Nu är det inte länge kvar tills jag börjar jobba, känns riktigt spännande:) Men ja, det kommer ju bli ensamt på fritiden.. utan bejbi och inga katter.. Får se vad det blir för boende, så kanske jag kan skaffa mig en hund så slipper jag vara helt ensam. Får se om jag tar med mig katterna, helst av allt vill jag att jag kan ta med mig både älskling och katter:D <3

Ne nu ska jag bara vara bakis.. haha även att jag typ drack ingenting, men blev förjävla full ialf:P


//Jag

Lever fortfarnde på glädje:)

Jag är fortfarnde så sjukt glad att jag fick jobbet:)
Men det är ju lite negativt att det är 16 mil ungefär hem till stan igen, och att baby inte vill flytta med mig.. Men då får jag kanske skaffa mig en hund så jag har något sällskap:)

//Jag

YEEEESSSSS!!!!

Ja då blev det så att man ska flytta till Storvallen (storlien)! Är så fruktansvärt glad! jag Fick det!!!!:D:D:D:D:D:


YES!!

inte än

Dom har inte ringt än:/ jag som vill veta, är sjukt nyfiken:D Men har dom inte ringt i morron har jag tänkt skicka ett melj och fråga hur det ligger till. Kommer bli ledsen om jag inte får jobbet:/ för jag vill verkligen jobba där! Verkar vara sjukt kul!:D

men ja, vi får ju se:P

Väntar spännt..

Väntar fortfarnde på besked om jag fick jobbet eller inte. Dom hade sagt till några andra i gruppen att de skulle meddela i slutet på veckan.. Men jag vill veta nu:D Jag är så spänd hela dagarna för att jag inte vet..
hehe igår var det ett okänt nummer som ringde, och då trodde jag att det var dom, så jag belv sjukt nervös. Osså svara ja:
" ja det är malin"
- Ja hej, det är helen.
"Ja okej, sa jag bara:P"
- ja jag måste få fråga är det malin lindén?
" Hehe ne det är det inte:P"
- Hehe okej, då må jag har ringt fel:P
" Ahh, det har du nog:P Hejdå"
- Hej då!

haha jag trodde det var dom, men icke!:P

men ja jag hoppas att det ringer i morron eller på fredag:) Jag vill verkligen ha det här jobbet:)
Det skulle vara så spännande, en helt ny miljö och nytt folk:) Hoppas hoppas hoppas:)


Jo, vilka tycker jag ska färga undehåret blont?

//Jag

Ev jobb:)

Är inte helt frisk ännu..:/ har sjukt ont i huvvu och jag känner mig bara helt slö. Men jag känner mig jätteduktig att jag orkade mig ner till jobbinterljuven igår, och att jag gick på middagen:)

Det kändes riktigt bra i gruppen som väntade på att få komma in och interljuvas:) Alla var så glada och pratade med varandra, bra de om man ska börja jobba med dom.

När jag gick in och skulle interljuvas blev jag första gången nervös på hela dagen:P Dom var 4 (!) stycken som satt därinne och interjuvade, men dom var så roliga att det släppte på två röda:P Och jag var där inne i typ 10 min, och alla andra var där inne i 20 minuter, så jag sa det:

" ja jag vet ju inte om man ska det som ett dåligt tecken för att jag var här inne så kort stund:)"
dom: " ne se det som ett positivt omen, det här lät bara postivit. " Snacka om att jag blev NÖJD när dom sa de eller?!


Sen på middagen så satt vi alla och pratade och jag lärde känna en annan tjej där som heter Tua (lite coolt namn!) och höll på att utbilda sig till helikopter pilot!:D Och sen när jag skulle gå så sa dom:
" Ja men tack så mycket för att du kom och jag tror nästan garanterat att vi kommer att höra av i veckan, mer får jag inte säga;) "
AAAHHHH!!!! JAG TROR JAG KOMMER FÅ JOBBET!!!:D:D:D:D

Då är det bara att vänta på samtalet i veckan då! Så ja, man kanske syns i Storlien;)



//Jag

Mig själv är ett hinder

Idag har det varit en jobbig dag som jag jag hade kunnat leva utan..
Känner mig dessutom krasslig, och katterna går och nyser hela tiden och verkar inte heller må bra.

Jag har tänkt en stund nu på mig själv, och jag märker att jag har blivit blockerad för att vara den jag vill visa att jag är - det har ingenting med er runt omkring mig, utan det är mig själv. Kan inte förstå att man kan bli hindrad av sig själv, men ja tydligen går det.
Jag tror att jag vet varför jag hindar mig själv.. Och det är för att jag anser att jag är större än dom flesta i det här landet, och då känner jag mig sjukt osäker, för jag vill vara fin, men det är jag inte med min storlek. Men jag är fast besluten om att jag ska gå ner i vikt, men jag gör det aldrig. Det är som att när jag har bestämt mig för att gå ner går jag upp i stället.

Jag skulle vilja vara den där "hip-hop" bruden som jag gillar att vara, som jag var när jag var mindre och brydde mig inte. Men då var jag inte lika stor och jag såg mig inte så "fet" som jag anser mig idag. Jag vill vara den tjej som man ser, man ser på mig och känner att jag är en förebild, att dom ser mig över huvudtaget.

Jag hoppas att viktminskningspulvret funkar så jag kan vara den jag strävar efter att vara. Jag är lycklig nu med, men jag vill känna mig trygg i mig själv.


//Jag

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen har verkligen ingen koll. Nu idag var jag dit och skulle skriva på om att jag ska skulle börja med jobbchocing(?) och då ser hon att jag har fått fel ersättning, och jag frågade vad menar du? "Ja men, eftersom att du bara har ett samlat betygsdokumet så kommer du bara att få 1050:- utav oss, för du har ju inget slutbetyg." men jag har ju avslutat gymnasiet men har ett samlat betygsdokument? " Ne men det gills ju inte." Osså frågade jag om dom kunde hjälpa mig med att få dom där jävla 300 poängen som behövs. " Vilka kurser är det då?" Ja du det är släpkortet och lastbilsmonterad kran och den sista kommer jag inte ihåg.. " Ne men det kan vi ju inte, hade det varit svenska engelska eller matte det gällde då hade vi kunnat hjälpa dig." MEN HUR I HELVETE TROR NI ATT JAG SKA KUNNA KLARA MIG PÅ 1050:- I MÅNAN! ÄR NI HELT JÄVLA DUM I HUVUDET? JAG HAR VÄL RÄKNINGAR JAG MED SOM ALLA ANDRA!!!!!!!!! Och vad fan finns arbetsförmedligen till för om dom inte kan hjälpa en.

Jag blir så less, inte konstigt att det är så många unga som mår dåligt och vet inte vad dom ska göra så dom stänger sig inne och blir deprimerad. Man ska fan inte vara ung i dagens samhälle, det funkar inte. Då går man under.
Man får ingen hjälp någonstans, och man önskar sig mest av allt att man hade ett jobb. Men i dagens situation går det inte att vara ung.

Så alla ni som går gymnsaiet, gör allt vad ni kan för att få er ett betyg och försök att ordna jobb redan nu! Det är det bästa som kommer hända, så slipper ni att ha någonting med arbetsförmedlingen (myndigheter) överhuvudtaget!



Fick iallafall ett uppmuntrande samtal nyss, av en person som ringde från Nabo Casch i Storlien. Hon frågade om jag skulle komma på interljuven på lördag och om jag skulle vara med på middagen på kvällen. Det är nog första och enda gången man är på interljuv och blir bjuden på middag:) Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer få jobbet där, då kommer jag flytta på en gång och äntligen ha en EGEN inkomst som ingen kan röra, ett eget boende och ja alla bitar skulle falla på plats. Visserligen så är det i Storlien, men jag vill verkligen ha ett jobb, och det är nu!

RSS 2.0