Gör de:D

http://www.gratispremium.com/?ref=111502

Klicka på den här länken och bli medlem och sen så gör du en gratiskampanj, och värva 6 vänner. Sen får du gratis premium:) Behöver bara 5 till:) Det är jätteenkelt:)

Personal Crisis.

It going down.. down.. down. And now you dead.



Game Over.


//Jag

Där rök min lön.

Fan det känns som om jag inte kan vara lycklig.. Jag känner att jag måste jobba häcken av mig för att kunna betala här och där. Det känns som om jag aldrig kommer kunna njuta av att jag har tjänat ihop det jag har jobbat, och sedan kunna spendera det som jag vill.

Jag kommer nog att bli kvar här i Storvallen om jag ska kunna överleva mitt liv. Jag känner att jag är på väg mot en konkurs om jag ska göra det jag vill göra.

Alla ska komma och lägga sig i, alla utom Mamma och Pappa. Blir så less på att jag inte kan få göra det jag vill, som jag vill.


//Jag

Ensam

Då har man jobbat i ett tag då:P Vart ledig i 4 dagar sen den 23, och har jobbat som en JÄVLA galning innan öppning. Sen är man ledig i dag och sen ska man jobba ända tills på söndag, sen hoppas jag att jag är ledig nästa vecka. För då fyller Linus jäveln 20:) Då kanske man far ner till Västerås och partat där:P

Hehe jag funderar på att skaffa mig en dvärg långhårig tax:) Dom är ju bra nog härliga dom! Älskar dom:D Osså gillar ju Lillis gubben taxar oxå, så det är ju ett STORT plus:) Får se om man har riktgit råd och tiden att ta hand om en hund. För korkskruvarna på jobbet är ju så seg på att fixa ett riktigt schema, så då vill jag inte skaffa en hund fören jag vet när och hur jag jobbar.

Men man kan ju hoppas på att man får en f*rbannat bra lön den 25/27:) man kommer få spader när man ser på kontot:P Eftersom typ det mesta som jag har haft på mitt kort är 8000:-:P hahahaha!

Ne blev lite less idag, hade gjort mig i ordning och allt för att jobba, åker ner dig och får reda på att jag är ledig..:/ surt..

Hoppas att jag snart får träffa bejbi, håller på att få spader för att jag inte får träffa han varje dag.. Man kanske kan lura upp han till helgen:) för då är han ju ledig från torsdag:D:D Jag kan ju önska att jag kan de:)

Ne nu ska jag ut och röka en cigg, sen kanske man skulle ha prova att få igång tvättmaskin jävlen.. :/

Ha de som noskarna säger:P

//Jag

RSS 2.0