Hem.

I morron åker jag hem:) Ska bli så himla skönt. Och man kasnke ska ta sig en tur till sundsvall med:) Och ev att det blir en ny tauering:) Om jag kan bestämma mig:P Vad tror ni?
- Fåret Shaun
- En latinsk text?

Har beslutsångest:P

hemma på lunch nu. Skönt att komma hem en stund faktiskt:)
Ikväll blir det att packa och lasta bilen och sen så kan jag åka i morron:)

//Jag

.



Bacardi Is The Man:D
Bacardi


Elvis, stekar´n.
Elvis


Ännu mera stek.:)
Fisen


Egobild.
2000



Elvis en plutt.
Dagens bild är när Elvis var sjukt liten:)

Onsdag.

Tror hela tiden att det är torsdag idag. Hmm, det är nog för att jag längtar hem. Vill hem och sova, inte jobba eller göra någonting speciellt. Mer än att gosa och mysa med Bacardi och Elvis:D Mina små sötnosar:)

Skönt med lön igår, synd bara att jag inte har samma glada känsla för att få lön längre. Det var som roligare då, då kändes det att man hade förtjäna de. Men inte längre, förmodligen för att man går på rutin. Kliva upp, åka till jobbet, jobba, komma hem, äta och sen sova. Inte så himla roligt.

Btw, älskar: är grodans arsle vattentätt:P BurgerKings reklam på rixs:P

Händer inte så mycket på jobbet heller, inte direkt mycke folk heller.. Så himla tråkigt när det inte händer något. Hade varit en annan sak om det kanske bara var lugnt på måndag som det var förut. Men att det ska vara lugnt alla dagar utom lör och söndag, det är fan lesamt de.

Ja och nu äre bara två dagar kvar:) Sen får jag komma hem:) Och fick sluta tidigare oxå, för jag har jobbat över en del. Och kanske den största anledningen för att jag tar ut ledigt är för att Papi fyller år:D Så då ska man direkt efter jobbet och en biltur på 2 timmar hem, hämta mannen i mitt liv och kanske köpa med sig en tårta och åka hem till familjen i Nyby:D Längtar:)

Ne det här funkar inte, måste äta något. Och sen gå ner och hämta tvätten och sen lägga sig.

Ma råkes:)

//Jag

Livet i Storvallen.

Åh vad jag önskar att jag hade samma skrivlust som förr, jag älskar ju att skriva. Men som det är nu känns det som att jag har tappat allt och lagt det åt sidan.

Jaa, jag har ju som inget roligt liv, så jag skriver vad som sker i Storvallen. Vilket vill säga ingenting, eller ja förutom att det har regnat och snöat i princip i tre dygn och att man blir så fruktansvärt blöt som fort man går ut.
- men i sammband med det roliga vädret vi har här uppe, så kan jag berätta en riktigt "rolig" grej.
Skulle åka på jobbet igår, var redan sen med att gå ut och sopa av bilen (btw, jag har typ 300-400 m till jobbet, vet att jag är lat:P) satte i gång den och började sopa. Och det var ju inte lite snö heller ska du se. Sätter mig i bilen och väntar en stund för att imman skulle försvinna. Backar, och jag börjar spinner. Men jag hade ju utrymme så jag kunde svänga direkt till höger och gör det. Naturligtvis, så var det en stor fet snödriva just där, så jaa, jag körde fast. Försökte backa, men jag med min däck med typ 3 dubb på varje, så fick det inte direkt bra. Så jag blev så less att jag klev ur bilen, tog mina foppatofflor (för jag skulle ju va tvungen att pölsa i en halv meter snö, så jag skulle förmodligen bli blöt.) låste bilen och började gå. Snacka om bra start på dagen. Nej.
Men Snoke var så himla snäll så han for hem och hämta stor bilen och hjälpte mig loss efter vi hade slutat, och då hade de snöa typ en halvmeter till, så det var lite knivigt:P

Idag, ännu segare kväll i Storvallen. Skön dag på jobbet, lagomt med kundström och kort dag:) Ganska härligt när man har jobbat häcken av sig fre och lördag.

Men jag hoppas att tiden går fortare, så det blir fredag och jag får gratta min underbara Pappa:) Har ingen aning om vad jag ska ge han:P

Ne man kanske skulle ha avsluta det här och lagt sig. Jobba tidigt i morron = sova tidigt:) 
Vill bara säga att jag älskar min underbara Andreas, som gör att det blir lättare att jobba här uppe. att han stöttar och finns där när jag är less och bara vill säga upp mig.

Älskar dig, Andreas. Det har jag gjort i hela mitt liv utan att veta om det. <3

//Jag

RSS 2.0